IMPROVES THE GAME


 

MATCH-MASTER wil een totaalbedrijf zijn waarbij de hele keten van producent tot eindverkoper nauw met elkaar samenwerkt en gezamenlijk verantwoordelijk is voor zowel de kwaliteit van de producten en als de service. Door alles nauw op elkaar af te stemmen willen wij snel in kunnen spelen op innovaties en andere ontwikkelingen. Door een uitgekiend voorraadsysteem willen wij op een zo economisch (en daardoor minder belastend voor het milieu) mogelijke manier produceren waardoor restvoorraden worden beperkt en het hebben van grote voorraden op het laagste niveau worden voorkomen. Logistiek vergt dit nog wat inspanningen, maar we verwachten dat dit systeem, waarin ook de hele bestelprocedure zal worden opgenomen, voor het nieuwe sportseizoen gereed zal zijn. Dankzij goede contacten in Pakistan hebben wij twee producenten gevonden die in dit project met ons willen samenwerken, op termijn zullen hier anderen aan worden toegevoegd. De producten worden nu ontwikkeld zodat we deze tijdig de opstart voor het nieuwe seizoen kunnen presenteren.

Op 1 maart 2016 zullen wij onze volledige kleding- en ballencollectie gereed hebben. Wij zullen starten met 4 complete kledinglijnen die op onderdelen onderling uitwisselbaar zijn.

Basic Line

In deze kledinglijn werken wij met een vijftal basiskleuren die op elkaar zijn afgestemd zodat combineren van kleuren eenvoudig is. De volgende kleuren zullen beschikbaar zijn: Wit, Zwart, Donkerblauw, Lichtblauw en Rood.

LEES MEER 

TEAM Line

De Team Line is gebaseerd op de Basic Line echter met het verschil dat in de kleding accenten aangebracht kunnen worden op basis van de clubkleuren. 

LEES MEER

Style Line

In de Style Line zullen we een aantal verschillende standaardmodellen produceren waarbij het ontwerp in elk kledingstuk terugkomt. Dit gaat op basis van de kleuren: Wit, Zwart, Donkerblauw, Lichtblauw, Rood en Grijs.

LEES MEER 

Free Line

Niets moet, (bijna) alles kan.
Uw eigen ontwerp, uw eigen kleuren, combinaties met onze bestaande lijnen. U zegt het maar, wij maken het!

LEES MEER 

Onze ballenlijn is al een enige tijd beschikbaar, ze zijn gebaseerd op de ballen die wij de afgelopen jaren hebben verkocht. We hebben er voor gekozen om voor alle ballen het zelfde model te hanteren. Kwaliteit en gewicht zijn van elkaar te onderscheiden door opdruk en kleur.

ONZE BALLEN

Wij hebben een complete ballenlijn, van top wedstrijdbal tot prima trainingsbal. Al onze ballen zijn in verschillende gewichten en maten leverbaar. Desgewenst produceren wij ballen naar uw eigen ontwerp en met uw eigen logo, een minimum afname is dan wel verplicht. Van onze reguliere ballen zal altijd een (beperkte) voorraad beschikbaar zijn. Ook handballen en een uitstekende zaalvoetbal kunnen wij leveren.

LEES MEER 

MATCH-MASTER ZOEKT FRANCHISERS, VRAGEN? STUUR EEN Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!